Welkom op onze homepagina

Je opent de deur en komt terecht in een oord vol lekkere produkten. Naast een uitgelezen assortiment dagverse groenten, fruit en primeurs vind je ook onze zorgvuldig uitgekozen specialiteiten aan vleeswaren, kazen en een groot assortiment Belgische chocolade-lekkernijen. Ook alle ingredienten om lekker te kunnen kokkerellen met eventueel de bijhorende uitleg zijn bij ons te verkrijgen. La Grappe de Raisin is de plaats waar gezelligheid, gezondheid, smaak en kwaliteit samen komen!

Bij ons staan vriendelijke en hartelijke bediening hoog in het vaandel. Maar dat is niet alles! Een dagelijkse uitgebreide keuze aan verse, kwaliteitsvolle, groenten en fruit aan de beste prijzen, dat is waar wij voor leven. Bovendien kan u genieten van tal van promoties dewelke eveneens op onze website getoond worden.

La Grappe de Raisin biedt de mogelijkheid tot thuislevering aan rusthuizen, scholen, restaurants, bakkers, slagers, ... (Zie Groothandel). Maar wij leveren ook aan bedrijven met onze " vitamienen " manden. Wenst u een cadeaumand, fruitmand, groentemand of een mand met streekgerechten? Wij maken dit graag naar uw budget.

Met deze website willen we onze dienstverlening nog uitbreiden. Daarom hebben wij een bestellingsmodule toegevoegd waarmee u online kan bestellen. Voor meer info klik hier.

Ongeloofelijke promoties!