Welkom op onze homepagina

Je opent de deur en komt terecht in een oord vol lekkere produkten. Naast een uitgelezen assortiment dagverse groenten, fruit en primeurs vind je ook onze zorgvuldig uitgekozen specialiteiten aan vleeswaren, kazen en een groot assortiment Belgische chocolade-lekkernijen. Ook alle ingredienten om lekker te kunnen kokkerellen met eventueel de bijhorende uitleg zijn bij ons te verkrijgen. La Grappe de Raisin is de plaats waar gezelligheid, gezondheid, smaak en kwaliteit samen komen!

Bij ons staan vriendelijke en hartelijke bediening hoog in het vaandel. Maar dat is niet alles! Een dagelijkse uitgebreide keuze aan verse, kwaliteitsvolle, groenten en fruit aan de beste prijzen, dat is waar wij voor leven. Bovendien kan u genieten van tal van promoties dewelke eveneens op onze website getoond worden.

La Grappe de Raisin biedt de mogelijkheid tot thuislevering aan rusthuizen, scholen, restaurants, bakkers, slagers, ... (Zie Groothandel). Maar wij leveren ook aan bedrijven met onze " vitamienen " manden. Wenst u een cadeaumand, fruitmand, groentemand of een mand met streekgerechten? Wij maken dit graag naar uw budget.

Met deze website willen we onze dienstverlening nog uitbreiden. Daarom hebben wij een bestellingsmodule toegevoegd waarmee u online kan bestellen. Voor meer info klik hier.

Ongeloofelijke promoties!

Wij nemen graag uw bestelling op.

La Grappe de Raisin biedt de mogelijkheid tot thuislevering aan rusthuizen, scholen, restaurants, bakkers, slagers, ... (Zie Groothandel). Maar wij leveren ook aan bedrijven met onze " vitamienen " manden.
Wenst u een cadeaumand, fruitmand, groentenmand of een mand met streekgerechten? Wij maken dit graag naar uw budget.

Met deze website willen we onze dienstverlening nog uitbreiden. U kan namelijk online bestellen door middel van onze bestellingsmodule.

Hoe werkt dit?
U geeft ons uw bestelling door, U bepaalt wanneer U uw bestelling wenst op te halen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarstaat.
Opgelet, gelieve uw bestelling minstens een dag op voorhand door te geven.
Voor een bestelling dient u zich wel eerst te registreren op onze website.

U kan onze winkel bezoeken op:

 • Onze openingsuren

 • Maandag Gesloten
  Dinsdag open van 08.30 tot 12.30 en van 14.00 tot 19.00
  Woensdag open van 08.30 tot 12.30 en van 14.00 tot 19.00
  Donderdag open van 08.30 tot 12.30 en van 14.00 tot 19.00
  Vrijdag open van 08.30 tot 12.30 en van 14.00 tot 19.00
  Zaterdag open van 08.30 tot 12.30 en van 14.00 tot 19.00
  Zondag Gesloten

Neem gerust contact met ons op.

 • Contacteer ons via telefoon

 • U kan ons telefonisch bereiken:
  Op het telefoonnummer +32 (0)56 55 79 05.
  Of via fax op het nummer +32 (0)56 55 79 05.

 • Contacteer ons via mail

  * Markeert de benodigde velden
 • Geldig formaat "naam@voorbeeld.be"